Drömmer du om en cykelsemester på Österlens vidder eller vill du besöka mysiga Ystad? I så fall ska du hyra en stuga i Skåne i sommar och bege dig dit. 

Skånes öppna landskap väntar på dig och här finns allt från storstaden Malmö med ett tåg som går rakt in i centrala Köpenhamn till kilometer långa badstränder och klippor att hoppa ifrån. Universitetsstaden Lund med sina starka anor och ljuvliga Simrishamn är också väl värda ett besök under semestern. 

Väldigt många vill hyra en stuga vid en sjö i Skåne. Kanske är det just badmöjligheterna och lugnet som lockar. Vem vill inte fiska från sin egen brygga på sommarkvällarna. Andra vill istället ha lite och rörelse och bokar därför en campingstuga i Skåne där det finns många campinggrannar att umgås med. Det är extra roligt för barnen som snabbt får nya semestervänner. 

Här kan du hyra stuga i Skåne

Det finns gott om stugor i Skåne att hyra under sommaren. Att hyra stuga i Skåne är dessutom enkelt. Antingen kan du hyra en liten stuga på en camping eller så kan du hyra av privatpersoner.

Många tycker om att hyra en stuga i Skåne längs med kusten. Kusten täcker trots allt tre av Skånes sidor och här finns det gott om badmöjligheter. På Västkusten finner du Båstad, Höganäs och Helsingborg som tre populära alternativ. 

På den södra kusten finner du genuina Smygehuk och Falsterbo. Dessa två småorter är perfekta för att hyra stugor i Skåne och verkligen ta del av kustlivet.

Hyr en stuga vid en sjö i Skåne

Om du vill hyra en stuga vid en sjö i Skåne bör du tidigt börja hålla utkik efter rätt objekt. Att hyra en stuga vid en sjö i Skåne är nämligen populärt och alla boenden blir fort uppbokade. Det är främst privatpersoner som hyr ut sina boenden vid sjöar. 

Att hyra stuga vid en sjö av en privatperson är ett utmärkt alternativ om du vill ha en mysigt inredd stuga med tillhörande trädgård. Då kan du kombinera allt bad med kubbspel och grillkvällar.

Boka en campingstuga i Skåne

Om du vill bo lite mer enkelt så kan du hyra en campingstuga i Skåne. Då får du en enkelt inredd stuga med allt du behöver för att sova gott.

Om din campingstuga i Skåne inte har något kök eller badrum så kan du använda alla faciliteter som finns på campingen. Många stugor i Skåne är dock fullt utrustade med alla bekvämligheter. På så sätt behöver du knappt lämna stugan på regniga dagar.

Att hitta en fin campingstuga i Skåne är enkelt. Det svåra är att välja vilken av alla fina campingar du vill bo på. Många ligger nämligen direkt vid havet och bara ett stenkast från stranden. 

Stugor i Skåne bör bokas tidigt, speciellt om du vill till de mer populära områdena eller campingarna. Se därför till att hyra en stuga i Skåne långt innan semestern drar igång, då får du garanterat det boende du drömt om.