Om du vill få riktigt bra skidåkning för hela familjen så är det Vemdalen du ska bege dig till. Här finns det många pister och bra längdskidåkning att välja mellan. Det finns många fina stugor i Vemdalen som du kan bo under såväl vintersäsongen som sommarsäsongen. Dessutom finns det i Vemdalen bra boende på hotell och camping. 

Att hyra en stuga i Vemdalen är omåttligt populärt och om du har tur kan du bo så nära skidbackarna att du kan ta på dig skidorna utanför stugan. Du kan välja mellan att hyra stugor i Vemdalen på Skistars hemsida eller hyra en privat stuga i Vemdalen.

I Vemdalen finns boende som är fräscht och modernt och dessutom finns det bra faciliteter såsom matbutik och fina restauranger. Om du väljer att hyra stuga i Vemdalen så kommer du att få en riktigt rolig semester.

Boka en campingstuga i Vemdalen

I området runt Vemdalen finns det flera fina campingar att välja mellan på både sommaren och vintern. Om du vill bo i en vinterbonad campingstugan i Vemdalen så har du alltså gott om alternativ att välja mellan. 

Ett populärt alternativ för att hitta en campingstuga i Vemdalen är Vemdalens camping. Denna campingplats håller öppet året runt och har gott om rum för gäster. Om du bor här får du dessutom en campingstuga i Vemdalen direkt vid Vemdalsfjällens fot. Det är ett läge som inte går av för hackor.

Stugor i Vemdalen nära backarna

Om du inte är sugen på att bo i en campingstuga i Vemdalen så kan du hyra en fjällstuga direkt på fjället med ski in-ski out-läge direkt vid backarna. Det finns gott om mysiga stugor i Vemdalen att välja mellan om läget är det viktigaste för dig.

För att hyra stuga i Vemdalen precis vid backarna så kan du vända dig till Skistars hemsida. I Vemdalen har de boende i den pittoreska fjällbyn Vemdalsskalet och här finns det tusentals bäddar. Förutom Vemdalens boende har de även stugor i Björnrikes skidområde samt Klövsjö och Storhogna.

Om du väljer att hyra en stuga i Vemdalen genom Skistar så får du en välutrustad, mysig lite stuga med alla bekvämligheter du behöver. Om du kikar på stugor i Vemdalen på Skistars hemsida får du dessutom tips om vilka stugor som passar dig bäst beroende på om du reser dit med tåg eller bil.

Hyr en privat stuga i Vemdalen

Om du vill hyra en privat stuga i Vemdalen så finns det gott om alternativ. Många har stugor i Vemdalen som de hyr ut under både vintern och sommaren. Om du hyr en privat stuga i Vemdalen så kan du ofta hitta en större stuga som är riktigt mysigt inredd med alla bekvämligheter och faciliteter som du söker efter.

Om du vill hyra en privat stuga i Vemdalen så kan du kika på privata uthyrningssidor. Ju längre bort från skidbackarna du kan tänka dig att bo, desto förmånligare pris kan du ofta få. I Vemdalen är allt boende eftertraktat så börja kika långt innan du ska iväg.