Uppland är ett riktigt härligt landskap att besöka under hela året. Här finns nämligen allt för alla. Vad sägs om en storstadshelg i vår huvudstad Stockholm eller en skön tur till skärgården i det vackra Roslagen. Om du vill hyra stuga i Uppland så är möjligheterna stora. Det finns gott om stugor i Uppland och vattnet är alltid nära.

Bo i en campingstuga i Uppland under sommaren

De flesta väljer att hyra stuga i Uppland under sommaren, då visar sig nämligen både naturen och Roslagens skärgård från sin allra bästa sida. Här finns det mycket upptäcka om dagarna. Landskapet är till exempel känt för sin stora mängd fornlämningar och runstenar som allmänheten enkelt kan ta sig till. 

Många vill hyra stugor i Uppland nära kusten eller Mälaren. Då kan man ta ett dopp varje dag under sommaren. Dessutom är möjligheten att hyra en campingstuga i Uppland under sommaren stor. Det finns nämligen gott om campingar att välja mellan.

Om du hyr en campingstuga i Uppland så får du tillgång till många faciliteter och god service. Dessutom lockar såklart alla härliga campinggrannar och aktiviteter. Det är också en bra utgångspunkt för dig som både vill upptäcka landskapet och slappna av hemma i boendet.

Besök Roslagen och dess skärgård

I Roslagen finner du gott om stugor i Uppland att hyra för att ha som utgångspunkt. Roslagen bjuder på vacker skärgård, fina vandringar och roliga aktiviteter. Här kan du dessutom bada ifrån klippor, upptäcka hembygdsgårdar och mycket mer. 

Roslagen består av de fyra skärgårdskommunerna Norrtälje, Österåker, Vaxholm och Östhammar. Varför inte ta en båttur ut i skärgården. Att hyra en campingstuga i Uppland är extra roligt om du gör det på en skärgårdsö.

Här finner du stugor i Uppland

Att hyra stuga i Uppland är enkelt, det finns nämligen ett stort utbud att välja mellan. Om du vill hyra stugor i Uppland så är det alltid bra att vara ute i god tid för att få det semesterboende du drömmer om. Det finns en mängd sätt att ordna ditt boende på. Du kan välja om du vill hyra av en privat uthyrare eller om du vill boka på en anläggning.

Att bo i en campingstuga i Uppland ger dig goda grannar och en kul semesterupplevelse. Dessutom känns det alltid lite extra tryggt att bo bland många andra.

Att hyra stuga i Uppland gör du enkelt på internet. Då kan du se hela utbudet och välja och vraka. Kika vilka alternativ som finns på campingarnas hemsidor och kolla upp vilka privata uthyrare som hyr ut på Blocket eller Airbnb. 

En semester i Uppland kommer att ge minnen för livet. Det är dessutom ett bra resmål för dig som vill besöka Stockholm under en dag på semestern, eller för er som bor i Stockholm och som inte vill åka allt för långt hemifrån. Det populäraste är dock att passa på att upptäcka den stora skärgården. Det är trots allt något visst med att åka båt ut till skärgårdsöar och övernatta där.