Att hyra stuga i Stockholms skärgård är en av de härligaste sakerna du kan göra i sommar. Ta båten ut till en skärgårdsö, packa upp väskorna i en liten mysig campingstuga i Stockholms skärgård och tillbringa dagarna med att bada från klipporna. 

Det finns en mängd perfekta semesterbostäder ute på nästan alla öar i skärgården. Att hyra stuga i Stockholms skärgård är relativt enkelt, det finns ju trots allt både ett stort utbud utav stugor och många sätt att ta sig dit på.

Vissa boenden i Stockholms skärgård når du via båt, medan du kan nå andra med bilen. Varför inte åka till en större ö, hyra en cykel och cykla runt ön för att skapa ett riktigt fint semesterminne.

Bo i campingstuga i Stockholms skärgård

Det finns som sagt gott om boende i Stockholms skärgård. Något av det populäraste är att bo på en camping med alla faciliteter som finns där. 

Du kan hyra en campingstuga i Stockholms skärgård på många öar, bland annat Kråmö, Grinda och Vaxholm. Om du vill hyra en campingstuga i Stockholms skärgård under sommaren bör du tänka på att vara ute i god tid. Det är populärt att hemestra i Sverige och därför blir det fort fullbokat när sommaren närmar sig. 

Du behöver dock inte tillbringa semestern på en camping, du kan även hyra stuga i Stockholms skärgård av privatpersoner. På så sätt får du ett mer enskilt boende och kan ro om dig själv. Hyr stugor i Stockholms skärgård privat för att få ett större utbud att välja mellan, större kök och en helt egen trädgård att semestra i.

Gott om stugor i Stockholms skärgård

Det bästa med ett boende i Stockholms skärgård är givetvis närheten till havet. Ett boende i Stockholms skärgård ger dig dessutom lugn och ro, långt bort från storsstadsbruset. Ju lugnare semester du vill ha, desto längre ut i skärgården kan du ta med skärgårdsbåtarna.

Du kan hyra stugor i Stockholms skärgård för flera veckor i streck eller för några få dagar. Kanske vill du upptäcka flera öar och väljer att ö-hoppa istället för en långvistelse på en och samma ö. När du väljer ditt eget boende i Stockholms skärgård så väljer du även exakt hur din semester ska se ut.

Om du vill boka en campingstuga i Stockholms skärgård så kan du vända dig till respektive campings hemsida för att se vilket utbud som finns. Du som funderar på att hyra stuga i Stockholms skärgård bör börja kika redan under vintern för att få exakt det boende du vill ha.

Om du vill hyra boende i Stockholms skärgård av privatpersoner kan du till exempel vända dig till privata uthyrningssidor och Blocket. Det finns nämligen gott om privatpersoner som vill hyra ut sina stugor i Stockholms skärgård under de varma sommarveckorna. Att hyra privat kan i vissa falla vara både enklare och mysigare då du får en fullt inredd stuga, något som gör att du kan känna dig mer som hemma under semestern.