I Närke finner du en vacker natur och mycket att upptäcka. Här kan du hyra en sommarstuga i Sankt Annas skärgård och upptäcka den norra delen av Vättern. Då kommer du att få en sommarsemester som ger minnen för livet. 

I detta landskap finner du även universitetsstaden Örebro och djupa, trolska skogar. Att hyra stuga i Närke ger dig helt enkelt mycket att upptäcka. Om du dessutom hyr en campingstuga i Närke så kan du kombinera den med en aktiv semester vid någon av alla landskapets sjöar.

Att hyra stuga i Närke under sommaren

Det finns många små sjöar i hela landskapet, och dessutom gränsar Närke till såväl norra Vättern som stora Hjälmaren. Små, söta sommarstugor ligger som pärlband längs med sjöarnas kuststräckor. Om du drömmer om att hyra stuga i Närke nära vattnet finns det därför gott om möjligheter.

Om du väljer att hyra stugor i Närke nära Örebro kan du dessutom ta del av både bad i Hjälmaren och shopping inne i staden. På så sätt får du det bästa av två världar.

Boka en campingstuga i Närke

Att boka en campingstuga i Närke är allt som krävs för att skapa en härlig sommar. Du finner gott om campingstugor i Närke i Sankt Anna skärgård. Här finns det nämligen en rad campingar och stugbyar att välja mellan. 

Sankt Annas skärgård är ett litet guldkorn vid Vätterns strand som många besökare tycker om att återvända till år efter år för en lugn och stilla sommarsemester. Du kan bland annat hyra en campingstuga i Närke på Tyrislöt camping. Då kan du bada i sjön, paddla kanot och delta i en mängd andra roliga sommaraktiviteter i skärgården. 

Hitta stugor i Närke för din drömsemester

Du kan hyra stugor i Närke i en mysig stugby eller av privatpersoner. Om du väljer att hyra stuga i Närke privat får du ett större utbud att välja mellan. En privatägd sommarstuga är dessutom ofta riktigt mysigt inredd så att du kan känna dig som hemma. 

Om du inte vill hyra en campingstuga i Närke och få en mängd campinggrannar på köpet så kan alltså en privat sommarstuga vara ett bättre alternativ. Om du vill hyra privat kan du vända dig till diverse uthyrningssidor på internet där privatpersoner listar sina sommarstugor för uthyrning.

Du kan bland annat hyra stuga i Närke på sidor såsom Blocket. Fråga även bland dina vänner och bekanta om de känner till några stugor i Närke som hyrs ut inför sommaren. 

Du kan även hyra stugor i Närke under andra årstider än sommaren. Hösten och våren är minst lika fina och naturen bjuder på roliga aktiviteter året om. Förutom alla fina badplatser kan du även besöka äventyrscentret Boda Borg i Karlskoga eller det stora slottet i centrala Örebro med sin urtida historia.

Örebro slott är bara det värt ett besök och dessutom finner du mysiga caféer och shoppingstråk i närheten av slottets vallgravar. Missa inte heller att göra ett besök i trästaden Askersund vid Vätterns norra skärgård.