Sätt guldkant på din semester genom att hyra stuga med badtunna eller bastu. Då kan du njuta lite extra av din lediga tid. Att hitta en stuga med lyxiga bekvämligheter är inte allt för svårt. Sveriges stugbyar och campingar är nämligen fullproppade med härliga boenden där du kan njuta lite extra.

Vilken bekvämlighet som är mest eftertraktad beror på vilken säsong som är aktuell. Många vill hyra stuga med pool under sommaren. Stugor med pool hittar du bland annat på campingar och om du hyr privat. 

På vintern däremot vill många hyra en stuga med bastu, gärna på fjället så att bastubad väntar efter skidåkningen. En stuga med jacuzzi anses vara den ultimata lyxen medan en stuga med badtunna innebär att du kan sitta ute i den kyliga luften och njuta av ett varmt, avslappnande bad. Drömmer du om att hyra stuga med pool eller vilken bekvämlighet föredrar du i ditt semesterboende?

Hitta stugor med pool 

Det finns mängder med stugor med pool att välja mellan om du hyr privat. Det blir nämligen allt vanligare att privatpersoner bygger en egen pool på tomten.

Att hyra stuga med pool på en camping är däremot inte lika vanligt, i alla fall inte om du vill ha en privat pool. En campingstuga med pool kan du däremot få om du är okej med en gemensam pool. Många av Sveriges större campingar har en rejäl pool för gästerna att bada i. 

Att hyra en campingstuga med pool att bada i anses vara riktigt lyxigt och är perfekt under försommaren då det ännu är kallt i hav och sjöar.

Välj en stuga med badtunna eller bastu

Om du åker till fjällen är det populärt att hyra en stuga med badtunna eller en stuga med bastu. De flesta fjällanläggningar har en stuga med bastu i sitt utbud. Att hyra en stuga med bastu är extra skönt på vintern. Då kan hela din kropp och alla dess muskler slappna av i värmen efter en kall dag i backarna. 

Om du vill ha en stuga med badtunna är utbudet något mindre, men de lyxigare stugorna har det som bekvämlighet.

Den ultimata lyxen: hyr en stuga med jacuzzi

Att hyra stuga med pool är härligt, men att hyra en stuga med jacuzzi är den ultimata lyxen för många. Kanske är ni ett större gäng som har gått samman för att hyra en stor stuga med jacuzzi nära de svenska fjälltopparna eller på Västkusten.

Om en stuga med jacuzzi är över er budget så är en campingstuga med pool minst lika härligt. Att bo i en campingstuga med pool är dessutom ofta det roligaste semesterminnet för alla barn.

Om du vill hyra stuga med pool, bastu eller jacuzzi så kan du kika in på de olika fjällanläggningarnas och campingarnas hemsidor för att spana in utbudet. Det finns gott om stugor med pool att bo i under sommaren. Under vintern är det däremot enklare att hitta en stuga med jacuzzi då vädret inte tillåter utomhusbad i pooler.