Kläppen är en populärt skidanläggning belägen mellan Malung och Sälen. Den ligger alltså relativt söderut i landet och är därför enkel att ta sig till för alla som bor i södra delen av landet. Det är därför inte så konstig att det är så populärt att hyra stuga i Kläppen.

Kläppen är en klassisk skidanläggning, men den håller även öppet under sommaren för alla som vill upptäcka fjället och naturen när snön är borta. Du kan därför hyra en campingstuga i Kläppen under sommaren och vandra på ett färgglatt fjäll.

Att boka stugor i Kläppen

Att boka stugor i Kläppen är enkelt. Skidanläggningen har nämligen lagt upp alla sina stugor på hemsidan så att du enkelt får en bra överblick över dina valmöjligheter. Om du bokar stugor i Kläppen kan du ta del av 21 liftar, inklusive en gondol till alla nedfarter, och dessutom en riktigt bra skidskola för alla åldrar.

Allt Kläppen boende är fräscht och du kan anpassa stugan efter din budget. Förutom att hyra stugor i Kläppen på deras egen hemsida kan du även hyra stuga privat i Kläppen.

Det Kläppen boende du kan välja mellan består av stugor, lägenheter och hotell. Det är dock stugbyarna på fjället som är populärast. Det finns hundratals stugor att välja mellan när du ska hyra stuga i Kläppen. På hemsidan kan du se exakt hur långt det är till skidbackarna. Då många är privatägda så har de en mysig och personlig inredning.

Många är bekvämt utrustade med allt från braskamin till diskmaskin. Då kan du njuta extra mycket av din semester. Du kan även hyra en stuga i Kläppen som är barnanpassad. Då får du tillgång till en barnstol, barnsäng och barngrind. Därmed är det enklare än någonsin att ta med dig alla barnen på skidsemester, oavsett hur små eller stora de är.

Hyra stuga privat i Kläppen

Om du inte vill boka stugor i Kläppen genom anläggningen så kan du istället passa på att boka stuga privat i Kläppen. Då får du ett större utbud att välja mellan.

Om du vill hyra stuga privat i Kläppen kan du vända dig till diverse uthyrningssidor eller se om dina vänner känner någon som hyr ut ett Kläppen boende. Att hyra stuga privat i Kläppen kan vara billigare, speciellt om du kan tänka dig att bo en bit ifrån skidbacken.

Att hyra stuga i Kläppen är ett perfekt alternativ för dig som vill ha en lugn och skön semester, oavsett hur du hyr ditt Kläppen boende. 

Bo i campingstuga i Kläppen – året runt-möjligheter

Du får inte missa att hyra en campingstuga i Kläppen om du åker dit under sommaren. Då får du ett fint, enklare boende nära naturen. Dessutom är en campingstuga i Kläppen ett budgetvänligt alternativ.

Kläppens camping ligger precis vid Västerälven. Om du bor i en campingstuga i Kläppen under sommaren får du därför bra badmöjligheter. Campingen är ett bekvämt och praktiskt alternativ till fjällstugor och du får dessutom både bra service och en mängd roliga aktiviteter att delta i här.