Skidanläggningen Branäs marknadsför sig själv som Sveriges bästa familjeanläggning. Därmed står det klart att det här finns gott om både barnbackar och andra faciliteter för barnfamiljer. Det finns dessutom gott om stugor i Branäs som passar för både små och stora familjer som vill åka skidor under vintern.

Att hyra stuga i Branäs är enkelt och det finns något för alls semesterbudget. Du kan klicka dig in direkt på skidanläggningens egen hemsida för att se vad Branäs har för boende.

Välj mellan olika stugor i Branäs

Allt Branäs boende ligger indelat i olika 32 olika områden. Här hittar du både centrala områden på Branäsberget där du kan njuta av kvällssolen från stugans terrass och mindre stugor placerade med direkt tillgång till skidbackarna. 

Du kan välja mellan att bo med ett trevligt läge i Branäs bo eller att hyra en stuga i Branäs som är utrustad med allt från bastu och braskamin till jacuzzi. Oavsett vilket Branäs boende du väljer så får du en ren och fräsch stuga.

Många stugor på fjället är nyrenoverade och har moderna planlösningar. De har dessutom stora fönster för mycket ljusinsläpp. Det är helt enkelt inga tråkiga, murriga stugor som väntar dig när du bokar ditt Branäs boende. För att få den stuga just du vill ha är det viktigt att du bokar i god tid inför vintersäsongens start.

Hyra stuga privat i Branäs

Om du inte vill hyra stuga i Branäs genom skidanläggningen så kan du hyra stuga privat i Branäs. Det finns nämligen privatpersoner som hyr ut både egna stugor och andelsveckor i fjällstugor.

Att hyra stuga privat i Branäs är inte svårare än att hyra direkt av skidanläggningen. Kanske vill du bo lite mer avskilt för att få lugn och ro under semestern. Eller så vill du hyra stuga privat i Branäs för att få ett lite billigare eller mysigare boende.

Om du vill hyra stuga privat i Branäs kan du kika på bland annat Blocket eller höra dig för bland dina vänner för att hitta lediga stugor. 

Fördelar med att boka stugor i Branäs

Det finns gott om stugor i Branäs. Många stugor är mindre och passar små familjer, medan andra rymmer hela släkten om ni är flera familjer som vill bo tillsammans i ert Branäs boende. Då kan ni laga mat tillsammans på kvällarna och se efter varandras barn i skidbacken.

Om du passar på att hyra stuga i Branäs genom skidanläggningens hemsida kan du se hur stort boendet är, hur många bäddar som finns samt se bilder på stugan. Då vet du exakt vad du har att förvänta dig när du anländer till boendet.

En fördel med att hyra stuga i Branäs är att det finns barnstol och barnsäng i alla stugtyper. Det är alltså barnanpassat redan när du kommer dit. En annan fördel är att många stugor i Branäs tillåter att du tar med dig ett husdjur. På så sätt kan hunden eller katten följa med på familjesemestern till fjällen. Då slipper du krånglet med hundvakt och du slipper lämna kvar ditt älskade husdjur hemma.