Passa på att hyra stuga i Öland och hitta ditt perfekta semesterboende inför sommaren. Öland är ett av Sveriges många semesterparadis och här kan du njuta av havsbad, soliga dagar och en mängd roliga aktiviteter. 

Det finns många stugor i Öland som hyrs ut under sommaren och här stannar många gärna en längre tid. Trots öns ringa storlek så finns det mycket att göra och dessutom är det lugnt och skönt på ön. 

Det är extra populärt att hyra stuga i Böda och gärna på Böda Sands camping. Om du väljer att hyra stuga i Böda så får du ett boende i en mysig stugby, nära till stranden och dessutom god service. Det är även populärt att hyra stuga i Färjestaden nära Ölandsbron, Mörbylånga och i fantastiska Borgholm.

Att hyra stuga på Öland – privat eller på campingar?

Öland har verkligen något för alla under sommaren. Att hyra stuga i Öland ger dig tillgång till en hel ö att utforska under årets varmaste månader. Det är en levande ö full med stränder, restauranger och bra shopping. 

Du kan hyra stuga i Öland både privat och på campingar. Det finns gott om stugor i Öland som hyrs ut av privatpersoner under sommaren. Om du väljer att hyra privat får du ofta en riktigt mysig stuga. Om du dessutom väljer att hyra en bit ifrån havet kan du få ett bra pris. Havet är dessutom aldrig mer än en kort biltur bort.

Om du istället väljer att bo i en campingstuga i Öland finns det ett riktigt stort utbud att välja mellan. Öland är trots allt ett riktigt semesterparadis fullt av stugbyar för alla glada semesterbesökare. En campingstuga i Öland är ett populärt tillhåll, så kom ihåg att boka i god tid inför sommaren.

Hyr en campingstuga på Öland

Du kan hyra stugor i Öland nära kusten och bada varje dag. Vad sägs om att gå direkt från din stuga i Färjedalen eller Böda rakt ner till havet varje morgon. 

Det vanligaste är att hyra en campingstuga på Öland. Utbudet är stort och det är enkelt att bo på en camping. Många som väljer att hyra stuga i Öland vill dessutom ha den lugna och avslappande semester som en camping bjuder på.

Populärt att hyra stuga i Färjestaden och Böda

Om du vill hyra stuga i Böda så finns det många alternativ. Du kan hyra stuga i Böda privat eller i en stugby. 

Bödas strand är en av Sveriges bästa stränder och här kan du få en riktigt idyllisk familjesemester. Vem vill inte vandra nedför en milslång strand varje dag och bada i det långgrunda vattnet. 

Om du väljer att hyra stuga i Böda så kan du bo på en familjevänlig camping under semestern. Om du däremot hyr en stuga i Färjestaden så blir det ett kortare åktur och dessutom får du bo nära en vacker hamnstad. 

Det finns gott om campingar där du kan hyra en stuga i Färjestaden. Här finns bland annat populära Möllstorps camping och Eriksöre camping.