När sommaren är i antågande så är det många som packar väskorna och drar till Västkusten. Här väntar Halmstad med öppna armar på alla sol- och badsugna besökare. Det är populärt att hyra en stuga i Halmstad under sommarens varma månader för att njuta av havet, grillkvällar och roliga aktiviteter. 

Om du dessutom väljer att hyra en stuga i Tylösand, då får du direkt tillgång till den fantastiska stranden här. På Tylösand havsbad finner du en fyra kilometer lång sandstrand direkt vid en golfbana av toppklass. Det finns dessutom en after beach med mycket håll igång och restauranger för alla smaker. Det är helt enkelt ett boende i Halmstad du ska leta efter om du vill ha en perfekt sommar.

Hyr ett mysigt boende i Halmstad

Det finns gott om boende i Halmstad oavsett hur du föredrar att bo. Du kan välja mellan olika hotell, campingar och stugor. Att hyra stugor i Halmstad är populärt och du kan hyra såväl i stugbyar som privat.

Om du väljer att hyra en stuga i Halmstad så får du rå om dig själv i ditt eget boende. Med kök, badrum och terrass kan du njuta av såväl varma som svala sommardagar. Om du dessutom hyr stugor i Halmstad av en privatperson kanske du har lyxen att få en egen trädgård att spela kubb i.

Du kan hitta en stuga på Blocket i Halmstad som hyrs ut av privatpersoner. Be om många bilder så att du vet vad du kan förvänta dig av boendet. 

Hyr en stuga i Tylösand

Om du kollar efter en stuga på Blocket i Halmstad kan du även kika efter en stuga i Tylösand. Denna del ligger sju kilometer väster om Halmstad och här kan du få både en lugn och en aktiv semester.

Om du vill hyra en stuga i Tylösand precis vid havet kan du kika på campingen First Camp Tylösand, här finns det nämligen många fina alternativ. De flesta stugor i Halmstad är dock både fräscha och fina, oavsett var du hyr.

Om du istället vill att din stuga i Tylösand ska ligga lite enskilt, långt bort från campinggrannar, då kan du istället hyra privat. Kika efter en stuga på Blocket för Halmstad, då ser du en rad olika alternativ.

Populära platser att hyra stuga i Halmstad

Att hyra en stuga i Halmstad är mångas sommardröm. Det är trots allt något visst med att vakna upp i ett boende i Halmstad och gå direkt ner till havet om sommaren. I Halmstad spelar det ingen direkt roll var du bor, du har alltid nära till havet och stranden. Du kan därför välja ett boende i Halmstad i alla ortens stadsdelar.

Förutom Tylösands havsbad finner du även Västra stranden inne i Halmstad, precis bredvid den mysiga småbåtshamnen. En bit därifrån finner du även Östra Strandens havsbad. Många vill hyra stugor i Halmstad nära dessa stränder och det finns ofta ett flertal boenden att välja mellan. Om du vill hyra stuga i Halmstad och bo nära dessa två stränder är det bäst att hyra privat.