Bohuslän är en riktigt sommarpärla som ligger längs med Västkusten. Det här hit svenskar vallfärdar varje sommar för att fira sin semester. Om du vill boka en campingstuga i Bohuslän är det därför viktigt att vara ute i god tid. Här går nämligen stugorna åt som smör i solsken långt innan säsongen drar igång. 

Du kan hyra stugor i Bohuslän bland klippor och skär. Oavsett var du väljer att bo så är det helt rätt ställe för en fantastisk sommarvistelse. 

Här kan du hyra stuga i Bohuslän

Om du väljer att hyra stuga i norra Bohuslän kan du bo i närheten av mysiga Strömstad eller Grebbestad. Här är det även nära till Fjällbacka, en stad som du säkert har sett på många foton och på tv.

Längs med den bohuslänska kusten finner du även Smögen, Lysekil, Uddevalla, Marstrand och Stenungssund. Hela kusten är kantad med små mysiga stugor i Bohuslän och det finns därför gott om semesterboende för alla. 

Här kan du bada i det ljumma havet, paddla i en riktigt vacker skärgårdsmiljö och äta nyfångade skaldjur. Att hyra stuga i Bohuslän ger dig verkligen minnen för livet.

Upptäck de mysiga sommarpärlorna Grebbestad och Smögen

Om du planerar att hyra stuga i Bohuslän under sommaren så får du inte missa att bege dig ut i den bohuslänska skärgården. Det finns nämligen gott om stugor i Bohuslän även ute på öarna. 

Om du hellre vill sova på fastlandet kan du ta en dagstur med en av alla de båtar som går. Det är enkelt att ta sig ut och uppleva skärgården med hjälp av lokala rederier. Ute på öarna kan du sola, bada, vandra och ha det allmänt lugnt och skönt.

Två av de populäraste resmålen är Grebbestad och Smögen. Grebbestad är en av de mysigaste badorterna med mycket kulturhistoria. Grebbestad har dessutom ett fint hamnområde fullt av fiskebåtar och caféer. 

Smögen är en väldigt Instagramvänlig liten stad på kusten med fina vandringsleder, spektakulära vyer och riktigt bra bad. I Smögen finns dessutom många restauranger som är väl värda ett besök.

Boka en campingstuga i Bohuslän

Om du vill hyra stuga i Bohuslän så kan du vända dig till en camping. Det finns nämligen en campingstuga i Bohuslän för alla eftersom utbudet är stort. 

Att bo i en campingstuga i Bohuslän under sommaren innebär bad, fiske och mysiga upptäcktsfärder. Campingarna har dessutom bra faciliteter för sina besökare. Du kan enklast boka en campingstuga i Bohuslän inför sommaren genom att gå in på de respektive campingarnas egna hemsidor och spana in utbudet.

Att hyra stuga i Bohuslän ger dig närhet till Göteborg och även Göteborgs skärgård. Du kan alltså kombinera din storstadssemester i Göteborg med mysiga stugor i Bohuslän. På så sätt får du det bästa av båda världar. 

Om du inte kan bestämma dig för var du vill bo kan du boka flera små stugor längs med kusten. Då kan du ta dig uppför eller nedför kusten bit för bit under sommarsemestern och hinna med allt som finns att se.