Åre är ett av svenskarnas absoluta favorittillhåll både på vintern och på sommaren. Här finns höga fjäll med bra skidåkning och dessutom gott om roliga aktiviteter på sommaren. Du kan bland annat bada i den närliggande sjön, åka mountainbike eller testa SUP. Dessutom finns ett rikt socialt liv med många tillresta människor. Åre har även alla bekvämligheter du kan önska dig, såsom restauranger, butiker och spa. Att hyra stuga i Åre är helt enkelt både bekvämt och kul.

Det finns gott om stugor i Åre att välja mellan. Du kan därför hitta ett Åre boende som passar dig oavsett hur stor eller liten din budget är. Dessutom kan du bo så pass nära skidbackarna att du kan ta på dig skidorna direkt utanför stugan.

Det finns ett stort utbud av stugor i Åre

Om du vill hyra stuga i Åre kan du klicka dig in på Skistars egen hemsida. Det är nämligen Skistar som har hand om hela anläggningen och allt boende som ingår. Bland alla stugor i Åre kan du hitta allt från enklare fjällstugor nära liftarna till enorma villor med åtta sovrum, jacuzzi och bastu. 

Allt Åre boende är populärt, speciellt under vinterveckorna och framförallt under sportlovet och jullovet. Se därför till att boka ditt Åre boende i god tid innan semestern.

Du kan även boka en campingstuga i Åre och bo lite enklare. Att boka campingstuga i Åre är framförallt populärt under sommaren då alla sommaraktiviteter lockar. 

Boka en privat stuga i Åre

Att hyra stuga i Åre är enkelt eftersom det finns ett så brett utbud att välja mellan. Det finns ett passande Åre boende för alla. Om du vill hyra stugor i Åre kan du vända dig till Skistar. Men du kan även boka en privat stuga i Åre.

Att boka en privat stuga i Åre ger dig ett ännu större utbud att välja mellan. En privat stuga i Åre är dessutom ett bra alternativ om du är sent ute och alla andra boendemöjligheter är upptagna. 

Många privatpersoner hyr ut boende precis vid skidbackarna, medan andra bor lite längre bort och kräver tillgång till bil. Om du vill boka en privat stuga i Åre är det därför bra att lägga lite extra märke till var stugan är belägen. Speciellt om du har planerat att ta nattåget upp till skidorten. 

Bo i en campingstuga i Åre

Hos Åre camping kan du boka en campingstuga i Åre. Många av deras stugor är vinterbonade, vilket gör att du kan boka en campingstuga i Åre året runt. 

Om du vill hyra stuga i Åre på campingen så får du många bra faciliteter och god service. Du får dessutom lite avskildhet från all rörelse inne i byn. Detta Åre boende är därför ett mer stressfritt och lugnare alternativ. 

Oavsett vilka stugor i Åre du är intresserad av så kommer du garanterat att få en bra semester. Åre är ett riktigt fjällparadis under såväl vintern som sommaren. Det är dessutom en plats många återvänder till år efter år.