Om du vill ha en perfekt sommarsemester, då är det dags att hyra en stuga i Varberg att tillbringa den i. Här finns nämligen allt som krävs för en fin sommar: restauranger, bad, sightseeing, aktiviteter och surfing.

Hyr stugor i Varberg för att börja dagen med ett bad i havet. Sedan kan du fortsätta med en promenad till Varbergs fina fästning och längs med strandpromenaden. Bege dig sedan till Apelvikens strand för att testa SUP eller alla olika sorters surfing. 

Att hitta boende i Varberg är enkelt, det finns nämligen riktigt många alternativ att välja mellan. Du kan bland annat boka en central campingstuga i Varberg, bo på hotell eller hyra en privat stuga. För att hitta ett riktigt fint boende i Varberg under sommaren bör du boka tidigt under våren, då är chansen att du hittar ditt drömboende som allra störst

Hitta semesterns bästa boende i Varberg

Varberg är en av de mest välbesökta städerna längs med Västkusten under sommaren. Här hittar du en surfdestination utan dess like, bra restauranger och fantastiska badmöjligheter längs med kuststräckan. Om du väljer att hyra en stuga i Varberg under sommaren så får du inte missa populära Apelviken. 

I Apelviken finner du boende i Varberg nära den 1,5 kilometer långa sandstranden som inte bara bjuder på bad utan även på riktigt bra surfingmöjligheter. Ett stenkast från Apelvikens strand hittar du en femstjärnig campingplats. Här kan du boka en campingstuga i Varberg och njuta av både stranden, campingens egen pool, aktiviteter och restauranger. 

Boka en campingstuga i Varberg

Destination Apelviken har alltså en femstjärnig camping med en mängd bekvämlighet och faciliteter för dig som vill boka en campingstuga i Varberg. Här kan du att bo som en kung både i stuga och i tält.

Bland allt boende i Varberg så är de campingar som finns ett riktigt bra alternativ. Att bo i en campingstuga i Varberg ger dig inte bara närhet till kusten och staden utan även till den fina naturen. 

Bo i privata stugor i Vagberg

Om du vill hyra en stuga i Varberg nära havet så kan du testa att hyra privat. Det finns nämligen gott om stugor i Varberg som hyrs ut av privatpersoner under sommaren. 

För att hyra stugor i Varberg av privatpersoner så kan du kika på privata uthyrningssidor på internet. Hör dig även för om dina vänner känner någon som hyr ut stugor i Varberg under sommaren. Ofta kan du hitta riktigt fint boende om du väljer att hyra privat. Om du har tur kan du hyra en stuga eller ett mindre hus med egen trädgård så att du kan njuta av grillkvällar och kubbspel i lugn och ro.

Att hyra stugor i Varberg nära havet är mångas stora dröm. Om du fått tag i ett boende så får du inte missa att besöka Varbergs berömda kallbadhus längs med strandpromenaden. Det är en fantastisk byggnad ute i havet med tinnar och torn. Åkulla bokskogar och Varbergs torg är andra platser du bör besöka under semestern.