Ett av Sveriges mest älskade resmål på vintern är mysiga Idre Fjäll i Dalarna. Här får du mycket snö under vintermånaderna och skidbackar som passar för såväl barnfamiljer som proffsåkare. Att hyra stuga på Idre Fjäll är enkelt och bor du nära backen så kan du åka skidor direkt från stugan till liften.

Att hitta stugor i Idre Fjäll är ingen konst, snarare tvärt om. Det finns nämligen många valmöjligheter. Det finns stugor i Idre Fjäll såväl på själva fjället som nere i den lilla byn. De finns dessutom i alla sorters utformningar och storlekar. Därmed kan du hyra stuga i Idre Fjäll som passar din budget.

Idre Fjäll boende – alla dina valmöjligheter

Det populäraste är att hyra stuga i Idre Fjäll direkt av skidanläggningen. Du kan klicka dig in på Idre Fjälls hemsida för att välja och vraka i utbudet. Förutom stugor i Idre fjäll så kan du även bo på hotell eller vandrarhem. 

När du spanar in Idre Fjälls boende är det bra att fundera på vilka önskemål du har. Idre Fjälls boende har nämligen olika placering i backen och är utrustade med olika funktioner. Vissa stugor är enkla medan andra är komplett utrustade med allt från braskamin till bastu.

Stugor i Idre Fjäll är lika populära som själva skidbackarna. Många väljer att återkomma varje år till skidanläggningen just tack vare de fina och fräscha boendemöjligheter som finns att välja mellan. Att hyra stuga i Idre Fjäll ger dig inte bara nära till schyssta slalombackar. Du får dessutom tillgång till fina längdspår, roliga aktiviteter för alla åldrar samt en närbutik där du kan fylla på med mat inför semesterdagarna. Det är helt enkelt lätt och roligt att bo på denna skidanläggning, oavsett hur du väljer att hyra ditt boende.

Hitta stuga på Blocket för Idre Fjäll

Du kan hitta en stuga på Blocket i Idre Fjäll. Genom att hyra en privat stuga i Idre Fjäll kan du ofta få ett bättre pris eller bättre anpassade datum. Att hitta ett stuga på Blocket i Idre Fjäll är dessutom enkelt. Det finns nämligen ett stort utbud, både om du vill bo nära backen eller om du kan tänka dig att hyra en bit längre bort.

Hyr en privat stuga på Idre Fjäll

Om du vill hyra stuga i Idre Fjäll så måste det inte ske direkt genom skidanläggningen. Du kan även välja att hyra en privat stuga på Idre Fjäll . Det finns många som har en stuga runtom fjällanläggningen som de gärna hyr ut när de inte kan använda den. Det finns även möjlighet att hyra en privat stuga på Idre Fjäll med direkt anslutning till skidbacken. Många har andelsveckor som de inte kan utnyttja, och därför väljer de att hyra ut dem.

Om du hyr en stuga på Blocket i Idre Fjäll, var då extra noga med betalning och uthyrningsvillkor. Att hyra en privat stuga i Idre Fjäll istället för genom skidanläggningen gör nämligen att du inte får samma avbokningsvillkor och liknande.