Om Stugor.se
Stugor.se är tänkt att bli det självklara valet då man letar stugor att hyra i Sverige och Europa. Vårt mål är att samla så många stugor som möjligt på samma ställe. Finessen är att du bara behöver besöka ett ställe för att se vilka stugor som finns att hyra runt om i Europa. Och den stora fördelen är att du enkelt kan söka efter "din" stuga.

För att förenkla ännu mer för semesterplaneraren visar vi även listningar på stugbyar, vandrarhem, campingplatser, turistbyråer och evenemang. Allt för att göra det så smidigt som möjligt att planera sin semster.

De som hyr ut stugor, privatpersoner och stugförmedlare, kan själva mata in informationen på sidan.. Hur mycket och vilken information du får varierar därför. Kontakta stuguthyraren om du har några frågor.

Sökning

Att leta upp en stuga som passar går att göra både detaljstyrt och öppet. Lämpligtvis söker man på t ex antal rum, område etc. Vidare går det att fylla i t ex avstånd till sjö, golf etc.. Att välja detta alternativ innebär att du kan välja ut de stugegenskaper som är extra viktiga för dig, t ex att stugan ligger nära en fiskesjö, att det är rökfritt osv. Du måste inte klicka i alla val - tvärtom. Är det något som är viktigt för dig ska du välja det, annars lämnar du bara valet oifyllt. Ett tips är att prova några gånger och se hur resultatet blir.

Vacationhouses.com Sweden AB driver liknande sajter runt om i Europa. Exempel på detta är Ferienhauser.de (Tysk), Ferienhauser.at (Tysk), Vacationhouses.com (Engelsk) och förstås Stugor.se (Svenska).

Husen på sajten är de samma oavsett vilken sajt sökningen sker på. Det enda som ändras i presentationen är språket.

Vi finns att nå här:
Vacationhouses.com Sweden AB
Amiralsgatan 17
SE-211 55 Malmö


Tel: +46-40-30 49 80
Fax: +46-40-30 71 94
info@stugor.seSvar på några av de vanligaste frågorn finns här


Kontakta oss!
Vacationhouses.com Sweden AB äger och driverFerienhauser.de (tyska), Ferienhauser.at (tyska), Vacationhouses.com (Engelska) and Stugor.se (Svenska).

Katalog på papper?

Stugor.se trycker inte någon katalog med de stugorna från sajten. Vidare är det inte Stugor.se som handhar och hyr ut de stugor och hus som finns publicerade på sajten. Vänligen använd söksidan för att hitta något som passar just dina semesterbehov.

   
Namn
E-Mail
Meddelande
  eller
 
Vi nås även här:
Vacationhouses.com Sweden AB
Amiralsgatan 17
SE-211 55 Malmö

Tel: +46-40-30 49 80
Fax: +46-40-30 71 94
info@vacationhouses.com


Svar på några av de vanligaste frågorn finns här

Vi har även
länkar till olika nyttiga resesajter.