Log in

Visa upp era stugor hos oss!
Om du inte är nöjd efter 90 dagar får du pengarna tillbaka! Det innebär att du endast betalar om du är nöjd med annonsen och dess resultat. En annons kostar från 300 kr/hus/år att visa sina hus på vår sajt med alla kontaktuppgifter synliga till uthyraren.

  1. När du har fyllt i ditt namn och övriga uppgifter kommer vi att via e-post skicka ett lösenord till dig. Normalt skickas mejlet omedelbart och bör vara hos dig inom några minuter. Om du inte mottagit något mejl inom två timmar har sannolikt något gått fel, vänligen kontakta oss på info@stugor.se.

  2. När du har fått ditt lösenord använder du funktionen"logga in". Följ instruktionerna och använd gärna hjälpen. Du kommer där att få mata in alla uppgifter om din stuga, så titta gärna först på hur de övriga stugorna är presenterade på Stugor.se för att förstå hur din presentation kommer att se ut. Du kan alltid redigera ett redan inmatat hus i efterhand, man kan alltså testa sig fram utan att vara rädd för att göra fel eftersom det alltid går att rätta till.

  3. Så snart som möjligt ska du skicka oss en bild på din stuga. Kontakta oss om du är osäker: annons@stugor.se, tel: 040-30 71 90. Adress: Stugor.se, Box 4163, 203 12 Malmö. Skriv ditt stugIdnummer på baksidan på stugbilden. Givetvis går det också bra att ladda upp den direkt om du har bilderna lagrade på din hårddisk!

Vacationhouses.com, Box 4163, 203 12 Malmö. Tel 040-30 71 90. Fax 040-30 71 94. info@vacationhouses.com

*Namn
*Address
Address2
*Postnr
*Ort
*Land
*Email/användarnamn
*Password
*Confirm Password